0

Ostoskorisi on tyhjä

REZCUE on limakalvoja hoitava Sinkkikarnosiini + L-Glutamiinijauhe. Se sekoitetaan lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin suojaava vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti.

Miksi Glutamiini? 

Glutamiinin rooli tuotteessa on olla ensisijaisesti kantoaineena, jotta itse sinkkikarnosiinin annostelu on helpompaa. Koska sinkkikarnosiinia tarvitaan vain 75 milligrammaa päivässä, on sen tarkka annostelu lusikalla mahdotonta. REZCUE sisältää tuon 75 milligrammaa osana 5 grammaa jauhetta, joka on tyypillinen annos Glutamiinia ko. valmisteissa.

Annostelun helppouden lisäksi Glutamiini on erinomainen osa itse tuoteen funktiota. Glutamiinin vaikutus suoliston kunnon parantajana on hyvin dokumentoitu ja tähän tarkoitukseen yleisesti käytetty.

Miksi jauhe eikä kapseli?

Muutamasta syystä. Jauheesta valmistetaan lämmin juoma, jossa sinkkikarnosiini ja glutamiini ovat vesiliukoisessa muodossa. Niiden vaikuttavuus on tällöin välitön, toisin kuin kapselissa jonka pitää sulaa ensin vatsassa auki. Lämmin neste ei myöskään ärsytä herkkää vatsaa. Lopuksi - nestemuoto hoitaa kaikkia limakalvoja, myös kurkun ja ruokatorven limakalvoja jotka voivat olla vahingoittuneita etenkin refluksitapauksissa.