0

Ostoskorisi on tyhjä

Konsultaatio

Hei!

Olen Joni Laiho, ja tällä sivulla voit varata ajan konsultaatioon kanssani.

Olet mahdollisesti nähnyt haastattelujani esimerkiksi Terveyssummitissa. Voi myös olla että olen vastannut kysymyksiisi jossain näistä Youtuben haastatteluista.

Kun haluat käydä nimenomaan omia kysymyksiäsi tai tilannettasi läpi, tämä konsultaatio on sinulle. Jos asiasi on lyhyempi ja 45 minuuttia tuntuu liian pitkältä, saatavilla on myös 15 minuutin vaihtoehto.

Hieman omaa taustaani:

Olen toiminut 15 vuotta terveellisen ravinnon ja ravintolisien alalla. Vuonna 2009 perustin Puhdistamon, Suomen johtavan ravintolisäyhtiön joka tunnetaan korkeasta laadustaan. Vatsan hyvinvointiin erikoistunut THERA Nordic on myös käsialaani. Biomed Oy:ssä toimin hallituksen jäsenenä ja puhun usein Terveyssummitissa, Suomen isoimmassa online-terveystapahtumassa. Vuosien aikana olen tuonut markkinoille reilusti yli sata ravintolisää.

Tarjoan osaamiseni käyttöösi tässä. Muutamia esimerkkejä missä voin neuvoa:

Tapaamisen kulku ei kuitenkaan tarvitse olla ennalta päätetty. Puhutaan niistä asioista joista on sinulle hyötyä. Pakettiin ei sisälly liiketalouden konsultaatio, eli jos haluat puhua esim. liiketoiminnastasi ja saada siihen apua, otathan yhteyttä erikseen.

Ota yhteyttä sähköpostitse: joni.laiho@thera.fi ja kerro alustavasti mihin toivoisit apuani. Sovitaan sitten sopiva aika.

 

Ystävällisesti,

Joni