0

Ostoskorisi on tyhjä

REZCUE Sinkki + karnosiini + L-glutamiini

Nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvon kunnolle.

Rezcue -jauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja. Kaikki aineosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa. Itse juoman voi sekoittaa esimerkiksi lämpimään veteen, jolloin syntyy miedon makuinen ja lähes väritön juoma joka on helppo nauttia. Jauhe voidaan sekoittaa myös teehen, kahviin tai muuhun lämpimään nesteeseen.

Vaikuttavat aineet ovat:

L-Glutamiini

Suoranaisesti limakalvoja vahvistava vaikutus. Suoliston pintakerros tukeutuu glutamiiniin uuden pintasolukon rakennusaineena. Glutamiinilla voidaan myös hoitaa suun limakalvon vaurioita. Tuote sisältää Korealaisen Daesangin glutamiinia, joka on parhaan makuinen ja hyvin liukeneva.

Sinkki

Sinkkisulfaatti -monohydraatti on limakalvoille tehokkain muoto (sallituista sinkin muodoista). Lämpimään nesteeseen liuenneena se löytää hyvin perille limakalvolle.

Karnosiini

Karnosiini on dipeptidi jolla on vahvoja antioksidanttisia vaikutuksia limakalvolla.

Lakritsijuuri

DGL (deglykyrritsinoitu) lakritsijuuriuute ei nosta verenpainetta, mutta sisältää limakalvoa hoitavat ominaisuudet. Lakritsijuurta on käytetty perinteisesti mm. vatsahaavan hoidossa. Se on myös hyvin tehokas osana helikobakteerin häätöä.

Rohtosalkoruusu

Althaea Officinalis -uute (engl. Marshmallow Root) on sekä perinteinen että runsaasti tieteellisesti tutkittu yrtti, joka muodostaa ohuen suojaavan kalvon limakalvolle. Sitä on käytetty useimpiin ruoansulatuskanavan ongelmiin, mutta myös yskän ärsyttämän kurkkuun.

Punajalava

Ulmus Rubra -uute. Englanniksi Slippery Elm joka viittaa puun kuoreen joka on ”liukas” purekellessa. Liukkaus on seurausta polysakkarideista jotka muuttuvat limaksi kosketuksissaan veden kanssa. Lima on luonteeltaan suojaavaa ja hoitavaa päästessään limakalvolle.

Aloe Vera

Aloe Veran lehden geelistä saadun mehun tiiviste. Aloe on tunnettu limakalvoa suojaavista vaikutuksista.
Käyttö: Sekoita mittalusikallinen (5ml) lämpimään nesteeseen. Sekoita ja anna liueta täysin (n. 1min) ennen nauttimista. Suositeltu päiväannos on yksi mitallinen aamulla ja illalla.


 • Sinkkisulfaatti

  L-Karnosiini

  L-Glutamiini

  Lakritsijuuriuute (DGL)

  Rohtosalkoruusun juuriuute

  Punajalavan kuoriuute

  Kuivattu Aloe Vera