0

Ostoskorisi on tyhjä

REZCUE - Sinkkikarnosiini

REZCUE on Sinkkikarnosiini + L-Glutamiinijauhe.

Nimi Sinkkikarnosiini tarkoittaa, että sinkki-ioni on yhdistynyt karnosiinina tunnettuun dipeptidiin. Se on rinnastettavissa mihin tahansa muuhun sinkin muotoon, kuten vaikka sinkkipikolinaattiin, sinkkioksidiin tai sinkkiasetaattiin. Mineraalit ovat sinänsä puhtaita metalleja, ja saadaksemme niitä imeytyvässä muodossa ne tulevat aina jonkun "loppuliitteen" kanssa. Tässä tapauksessa loppuliite on karnosiini. Karnosiini onkin monelle tuttu tuote.

Rezcue sisältää patentoitua Japanilaista sinkkikarnosiinia yhdistettynä laadukkaaseen L-Glutamiiniin. Näin jauheessa ei tarvitse käyttää mitään ylimääräistä eikä mitään täyteaineita. Se on 100% täyttä tavaraa.

Rezcue sekoitetaan lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiini ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti.

 

En löytänyt tuotetta luontaistuotekaupasta tai verkosta. Mistä löydän Rezcueta?

Sen myynti ei ole tällä hetkellä sallittu. Syynä tähän on eräs byrokraattinen este.

Euroopan Unionilla on olemassa lista sen hyväksymistä mineraalimuodoista. Siellä on listattu sellaiset mineraalit jotka ovat yleisesti tunnettuja euroopassa ja näin itse unionissa. Listalta pois oleminen ei tarkoita että mineraalissa olisi jotain vikaa, mutta se tarkoittaa että se on EU:lle ennestään vieras. Tämä on tilanne sinkkikarnosiinin kanssa.

Sinkkikarnosiini on 1980-luvulla kehitetty Japanissa, ja se on reseptivapaassa myynnissä Japanissa, Koreassa, USA:ssa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Noin 500 miljoonaa ihmistä voi siis vaikka tänään kävellä kauppaan ja ostaa sitä ilman reseptiä. Siitä on olemassa kymmenittäin erilaisia tutkimuksia, koska sillä on Japanissa lääkkeen asema (vaikkakin reseptivapaan). Sen turvallisuus ja toiminta on hyvin dokumentoitu.

Sinkkikarnosiinin (PepZinGI) Japanilainen valmistajayhtiö on laittanut hakemuksen sisään EU-komissiolle ja toimittanut tarvittavat materiaalit käsittelyä varten. Luvan saamisessa tulee kestämään arviolta vuoden 2020 loppupuolelle.

Rezcueta valmistetaan ja myydään myös EU:n ulkopuolella, ja internetistä löytyy ulkomaisia kauppoja jotka myyvät kansainvälisesti.