0

Ostoskorisi on tyhjä

Tuotetta testanneiden kertomus omin sanoin

Lähtötilanteessa närästys niin pahana, että käytettävä närästyslääkettä. Närästyslääkekuuri jäi pois kuurin aikana. Nyt voin juoda taas jopa kahvin mustana.

–––––––––––

Aikaisemmin Rennietä pitänyt syödä varsinkin, jos on juonut kahvia aiemmin päivällä. Kahvia en ole juonut noin kolmeen vuoteen säännöllisesti, mutta nyt ihan testimielessä välillä kupillisen. Huomannut, että ei närästä ainakaan niin paljoa kuin aiemmin. Toki voi johtua myös pitkästä tauosta.

–––––––––––

Olen syönyt happosalpaajia päivittäin kolme vuotta. Rezcuen aloittamisen jälkeen olen saanut vähennettyä lääkkeen ottoa huomattavasti. Aiemmin minua närästi heti hirveästi jos jätin happosalpaajan yhtenäkin päivänä ottamatta, Rezcuen käytön myötä olen voinut olla päiviä ilman happosalpaajia. Lisäksi vatsavaivani ovat muutenkin vähentyneet ja helpottuneet. Ylävatsalla ei enää kovin usein ole kiristävää ja painostavaa tunnetta.

–––––––––––

Minulla on paha refluzi johon käytin somaccia. Närästys väheni huomattavasti ja oireet olivat iltaisin lievempiä jolloin en tarvinnut somacia

–––––––––––

Kärsin ajoittaisesta tukalasta närästylsistä. Tilanne oli päällä,kun aloitin. En muuttanut mitään,lisäsin vain Rezcuen aamu/ilta. Polte alkoi taantua kolmantena päivänä. 2 viikkoa käytin 2/vrk. Nyt iltaisin. Olen oireeton. Kiitos!

–––––––––––

Toivoin saavani apua myös uudehkoihim sydänongelmiini närästyksen lisäksi ja röyhtäylyjen vähenevän. Ehkäpä niitä tulee vähän vähemmän, sydäntuntemuksia kyllä vieläkin. (Sydänlääkkeet on) Närästys siis vähentynyt merkittävästi.

–––––––––––

Olen kärsinyt monta vuotta närästyksestä sekä ylävatsakivuista. Olen käyttänyt vuoden ajan esomepratzol 40 mg lääkettä ja nyt kun aloitin Rezcuen käytön jätin lääkkeet tarkoituksella pois. Halusin katsoa pärjäänkö ilman. Ja pärjäsin🤩 Ylävatsakivut selvästi vähentyneet, satunnaisesti vielä kipuilee, riippuen mitä on syönyt. Närästys, ikävät röyhtäilyt on loppunut melkein kokonaan!

–––––––––––

Raskauden jälkeen kova närästys on vaivannut 1-3 krt/vko. En päässyt selville, aiheuttaako sen jokin tietty ruoka tms, mutta vaiva on tullut aina iltaisin ja haitannut kovasti unensaantia, sillä käsikauppalääkkeet eivät siihen ole auttaneet. Rezcue auttaa todella nopeasti, helpottaa oloa ja saan nukuttua! Jatkossa, mikäli närästys palaa ilman jatkuvaa käyttöä, pidän tämän ehdottomasti lääkekaapissa korvaamassa närästyslääkkeitä!

–––––––––––

Minulla on todettu refluksitauti pari vuotta sitten, oireina närästys, polttelu, jopa oksentelu. En halua käyttää jatkuvasti esim. Somacia, koska sehän vaikuttaa sitten esim. ravintoaineiden imeytymiseen haitallisesti. Ruokavaliolla olen saanut oireitani jonkin verran hallintaan, mutta silti närästystä ilmenee monta kertaa viikossa, jopa päivittäin. Rezque on auttanut tähän. Olen huomannut, että iltaisin en enää tarvitse Rennietä. Vatsa tuntuu muutenkin jotenkin rauhallisemmalta. Aion jatkaa tuotteen käyttöä tarpeen mukaan. Yleensä sekoitan sen kuumaan teehen, mutta joskus kiireessä ihan vain viherjuoman sekaan.

–––––––––––

Minulla on ollut ennen tuotetta, sekä närästystä, että muita epämääräisiä vatsavaivoja. Olen syönyt säännöllisesti närästys lääkettä. Huomasin kuitenkin etten muistanut kolmantena päivänä Rezcuen aloittamisesta ottaa lääkettä. En kuitenkaan tarvinnut sitä koko päivänä. Olen nyt käyttänyt Rezcueta, joka päivä aamuin illoin noin 2 viikkoa, enkä ole tarvinnut kertaakaan aiemmin käyttämääni närästyslääkettä. Myös muut epämääräiset vatsa vaivat ovat kadonneet. Olo on todella hyvä. Tuote on loistava, sopii minulle ja voin vihdoin hyvin.

–––––––––––

Minua närästää usein voimakkaat mausteet mm. Chili. Tein käytön aikana testejä söin sellaista ruokaa mikä aiheutti ennen käyttöä närästystä ja kyllä se toimi, ei tullut oireita. Kerran huomasin että närästys tuli vaikka käytän tuotetta säännöllisesti, mutta hyvin tuote on auttanut minua. Närästys on vähentynyt merkittävästi.

–––––––––––

Närästys oli lähes päivittäinen vaiva riippumatta siitä, mitä söin tai join. Välillä pelkkä vesilasillinen saattoi laukaista erittäin ikävän närästyksen, hiilihapollisia juomia en voinut juoda ollenkaan. Olen kokeillut erityyppisiä närästyslääkkeitä aina mahahappoa neutralisoivista (esim. Rennie) mahahapon eritystä estäviin (esim. Somac) lääkkeisiin saamatta niistä juurikaan apua. Olen ottanut jauhetta ohjeen mukaan mittalusikallisen aamuin illoin nyt kolmen viikon ajan. Närästys lieveni jo ensimmäisen annoksen jälkeen ja kahden päivän käytön jälkeen ei ole närästänyt kertaakaan, edes kivennäisvesi ei aiheuta närästystä.

–––––––––––

Minulla on (ollut) erittäin vahvoja ja kivuliaita närästysoireita sekä myös muuten vatsavaivoja; kramppeja, ärtynyt suolisto. Närästyskivut olivat kohtauksenomaisia ja aluksi epäiltiinkin sappikohtausta ja sappikiviä. Siellä kuitenkin oli kaikki hyvin. Niinpä minulle määrättiin happosalpaajia. Ajatus niiden pitkäaikaisesta käytöstä ei miellyttänyt ja aloin etsiä muita ratkaisuja tilanteeseen. Käytin Rezcueta heti kaksi mitallista päivässä. Se ei kuitenkaan tuntunut hyvältä. Juoman jälkeen hieman etoi. Närästykseen se sen sijaan auttoi ihan heti. Kuplinta ja hapan olo olivat ensimmäisen päivän jälkeen vähentyneet huomsttavasti! Kokeilin seuraavana päivänä ottaa juoman vasta kun olin syönyt muutaman lusikallisen jogurttia. Se helpotti etovaan oloon. En myöskään illalla ottanut juomaa tyhjään vatsaan. Nykyisin voin jo ottaa juoman aamulla heti herättyäni saamatta mitään oireita. Myös illalla otan juoman silloin kun se parhaiten istuu aikatauluuni. Närästys on kadonnut niin hyvin, että en edes aina muista pitikö jotain ruoka-aineita varoa. Rezcue on siis auttanut palauttamaan ruokavaliooni mm. paprikan, jota en kaksi viikkoa sitten olisi suostunut maistamaan. Myös muut suolisto-oireet ovat helpottaneet. Kuplinta on vaimentunut, samoin krampit harventuneet. Suurin apu kohdallani on kuitenkin ollut närästyksen katoaminen. Sillä on uskomattoman suuri vaikutus elämänlaatuun. Suosittelen ehdotyomasti kokeilemaan tätä tuotetta!

–––––––––––

Rauhoittaa selvästi poltetta ja äänen käheyttä, mikä johtuu närästyksestä.

–––––––––––

Turvotusta, ajoittain närästystä tai refluksia (itse asiassa en tiedä, mikä ero niillä on). Maha oli jotenkin"levoton". Käytön myötä maha levollisempi, närästystä ei ole esiintynyt. En tiedä, johtuuko tuotteesta, mutta nälkä on entistä useammin.

–––––––––––

Minulla on ollut närästystä jonkin verran aiemmin mutta nyt tuotetta käyttäessä ei lainkaan. Vatsani on hyvin herkkä reagoimaan eri ruoka-aineisiin ja tuntuu, että vatsa olisi ollut hieman rauhallisempi muutenkin tuotteen käytön myötä. Täytyy kuitenkin jatkaa käyttöä hieman pidempään että osaisin sanoa paremmin.

–––––––––––

Mulla on ollut erilaisia vatsavaivoja melkeinpä aina, niiden kanssa on vaan tottunut elämään. Viime aikoina on alkanut myös iltaisin närästys ja polttava tunne kurkussa/vatsassa. Muutaman käyttöpäivän jälkeen polttavat tunteen alkoivat vähetä ja lopulta poistui kokonaan. Ennen iltaisin otettu magnesium aiheutti tosi tuskaisen olon kurkkuun ja nieluun, sekin ongelma poistui samalla ja olen pystynyt syömään magnesiumit ongelmitta. Mutta kaikkein isoin apu on ollut stressivatsaan. Reagoin aina kaikkeen vatsalla. Nyt on ollut kaikilla stressaavat ajat, niin myös minulla, monellakin tavalla. Mieli on myllerryksessä, mutta vatsa on toiminut koko ajan normaalisti ja olo on sen osalta ollu aivan täysin tyyni. Se on ehdottomasti ollut parasta ikinä!

–––––––––––

Minulle on tehty mahalaukun ohitusleikkaus, minkä vuoksi jouduin aloittamaan päiväni aina Somacilla, muuten ylävatsakivut olisi vienyt minut aivan petiin, kipu oli todella kova. käytin aluksi somaccia ja tätä jauhetta yhdessä neljäntenä päivänä jätin somacin pois.

–––––––––––

Suuni limakalvot olivat huonossa kunnossa ja sain aftoja helposti.

–––––––––––

Närästyksen takia halusin kokeilla tuotetta ja se tosiaan auttoi. Minua ei ole närästänyt ollenkaan tuotteen käytön aikana. Pari kertaa oli olo että kohta alkaa närästämään, mutta join kupillisen Rezcueta ja närästys meni ohi. Plussaa siitä ettei se maistu juuri millekään, helposti meni pelkän kuuman veden kanssa alas.

–––––––––––

Minulla on ollut vuosikausia närästystä, vatsan turpoamista, ja ilman kertymistä vatsaan ilman mitään todettua vaivaa. Vatsassa tuntunut olevan käymistila kokoajan. Aloitettuani tuotteen käytön ensimmäinen viikko oli vaikea, tuote aiheutti tympeän täysinäisen olon ja pahoinvoinnin tunteen. Olo tasaantui viikossa ja huomasin närästyksen olevan poissa. Vatsan toiminta on tasaantunut, jatkuva möyrintä on vähentynyt ja mikä parasta happamat röyhtäisyt ovat kadonneet. Tuote on helpottanut oloani huomattavasti.

–––––––––––

Närästyslääkettä joutunut käyttämään lähes päivittäin. Rescuen aikana olen viikon aikana ottanu närästyslääkkeen kerran viikossa.

–––––––––––

Minulla oli juuri ennen kuin aloitin käytön, refluksi pahentunut todella paljon. Sain lääkäristä reseptin happosalpaajaan, mutta en halunnut aloittaa lääkkeitä, jotta näen rezcuen vaikutuksen. Ensimmäisinä päivinä tuli ummetusta eikä vatsa oikein toiminut. Tasoittui kyllä pian. Iltaoireet refluksin suhteen ovat helpottaneet. Saan paremmin nukuttua. Täysin vaiva ei ole poistunut.

–––––––––––

Minulla on ibs. Vatsan toiminta on todella paljon parantunut. Ei ole ollut ummetusta enää. Kerran vatsa oli ripulilla, mutta illalla otin annoksen ja aamulla vatsan toiminta oli jo normaali. Tämä tuote on auttanut tähän vaivaani huomattavan paljon.

–––––––––––

Otin aluksi närästykseen, mutta tuote ei auttanut samoin kuin perus tuote sinkkikarnosiiniglutamiini.Tämä varmastikin johtuu siitä, että sain tietää osallistumisen jälkeen, että kärsin vuotavasta suolesta sekä dysbioosista ja tässä testituotteessa on jokin ainesosa mikä tässä tilanteessa ei mahalleni passaa. Käyttäessäni perus sinkkikarnosiinia, närästys oireet pysyvät poissa, mutta tämän uuden tuotteen myötä tilanne huonontunut.

–––––––––––

Polttava närästys väheni ja loppui kokonaan. Noin kahden päivän käytön jälkeen. Olen pystynyt syömään sellaistakin ruokaa mitä muutoin en, koska alkaa polttamaan.

–––––––––––

Öisin usen nousi vatsansisältöä suuhun. Se on loppunut. Olen myös huomannut että järjetön makean himo on taittunut

–––––––––––

Alussa närästi paljon ja vatsa oli aina turvonnut ja usein sekaisin, nyt nämä vaivat ovat poistuneet. Ihanaa!

–––––––––––

Ennen lähes päivittäin närästi kovasti, oikein poltti kurkkua. Rezcuen aloituksen jälkeen vain kahtena päivänä ollut tälläistä, kun syönyt huonosti... mutta sekin on helpottanut aika pian kun ottanut Rezcueta ☺️ Välillä vatsa myös on kipeä, nyt ei ole enää ollut ☺️

–––––––––––

Olen joutunut käyttämään närästyslääkkeitä aikaisemmin epäsäännöllisesti. Aikaisemmin ennakoin tilanteita ottamalla närästyslääkkeen, jos esim. syö raskaammin ja/tai juo valkoviiniä. Nyt en ole tarvinut lääkkeitä ollenkaan! Ihan huippu juttu tuote, jota käytän myös jatkossa. Kiitos!

–––––––––––

Meidän taloudessa tätä tuotetta käytti sekä minä, että mieheni. Itseäni vaivasi aiemmin närästys ajoittain, ja siihen tästä oli merkittävä apu. Ei ole närästänyt enää tätä tuotetta käyttäessäni. Miestäni vaivasi närästys päivittäin aikaisemmin. Tuotetta käyttäessä hän saattoi yhtäkkiä aamulla huomata, ettei närästäkään heti aamusta. Edelleen närästystä on miehelläni lähes päivittäin, mutta oireet ovat helpottaneet.

–––––––––––

Viikon sisällä käytön aloittamisesta refluksioireet loppuivat, ja närästys katosi.

–––––––––––

Lähtötilanne oli se, että närästys vaivasi joka päivä ja lähes koko päivän ajan. Nyt huomaan, että närästys on vähentynyt huomattavasti ja ei ole katastrofi, jos lääkkeitä ei olekaan mukana. Vielä närästys ei ole hävinnyt kokonaan, mutta joka päivä olo on parempi.

–––––––––––

Valitettavasti joudun sanomaan, etten ole huomannut vielä mitään vaikutuksia.

–––––––––––

Kärsin närästyksestä ja epämääräisistä, kovistakin vatsakivuista, joille ei lääketieteen puolelta ole löytynyt selitystä. Olin ennen tämän tuotteen aloittamista ehtinyt käyttää vatsansuojalääkkeitä säännöllisesti reilu pari viikkoa, joista ei apua juurikaan ollut. Lopetinkin niiden käytön juuri ennenkuin aloitin tämän kokeilun. Rezcuen aloituksen jälkeen vatsani on ollut paljon parempi eikä mystisiä kipuja ole ollut enää. Myös närästys helpotti. Vatsani tuntuu myös olevan nykyään "rauhallisempi".

–––––––––––

Minun lähtötilanteeni oli se, että syömäsi rautavalmisteet sekoittivat elimistöni sekaisin. Röyhtäilin, mahani oli sekaisin ja suolistoa poltti. Minua myös närästi ja oli hyvin tukala olo. Rajoitin ruokavalioni hyvin kapeaksi, ettei mahani olisi kipeä.Kävin lääkäreilläkin ja kaikki oli heidän mielestään kunnossa.. aloitettuani tuotteen käytön en heti huomannut mitään eroa, jätin alkuun närästys lääkkeet pois, mutta jouduin niitä vielä muutaman kerran käyttämään. Viikon jälkeen aloin huomaamaan helpostusta ja kahden viikon päästä oloni oli jo paljon parempi. Mahani ei polta ja röyhtäily ja närästys on pois.

–––––––––––

Suolisto on rauhoittunut ja närästystä, jos on ollut, niin se on loppunut heti Rezcueta otettuani

–––––––––––

Paha närästys vaivannut vuosikausia, johon käyttänyt nexiumia. Muut reseptituotteet eivät ole auttaneet eli tosi paha närästys ollut. Aivan ihana tuote. Tekee mitä lupaa! Muutaman päivän käytön jälkeen närästys hävisi. Olen vuosien ajan syönyt kuureittain närästyslääkkeitä. Enää ei tarvii. Kaiken lisäksi käyttö on helppoa, sekoitat vaikkapa aamukahviin. Aluksi pelkäsin makua ja koostumusta, mutta turhaan. Maku on hennon lakritsainen ja jauhe sulaa nesteeseen niin ettei sitä huomaakaan. Ei siis jää rakeiseksi kuten jotkut jauheet. Tähän tuotteeseen ”jäin koukkuun”

–––––––––––

Lähtötilanteessa närästys oli päivittäistä ja maha oireilu myös. Nyt närästys on vähentynyt ja mahaoireilu on helpottanut

–––––––––––

Närästys ja polte ruokatorvessa on loppunut lähes kokonaan. Muutenkin suolisto voi paremmin ja yleisvointi on parempi kuin ennen käyttöä.

–––––––––––

Olen kärsinyt pitkään närästyksestä ja joutunut käyttämään happosalpaajia melkein päivittäin. Kun aloitin Rezcuen käytön niin sain muutaman päivän päästä jättää lääkkeet pois.

–––––––––––

Jouduin käyttämään närästyslääkkeitä koko ajan. Somacia, Rennietä ja Samarinia. Nyt aloitettuani Rescuen päätin, että en käytä ollenkaan ja katson mitä tapahtuu. Heti juoman nauttimisen jälkeen tulee helpottava röyhtäys, mutta silti on närästänyt muutamia kertoja viikossa. Otan juoman aamuin ja illoin eli yhteensä 2 mitallista päivässä. Nyt noin kaksi viikkoa takana käyttöä ja jatkan purkin loppuun. katsotaan sitten onko närästys hävinnyt kokonaan. On siis helpottanut, mutta ei kokonaan poissa.

–––––––––––